HeaderPenseelstreek

zondag 11 november 2018 13:51

Vrijwilligers gezocht

logo vrijwilligers
Onze wijkvereniging wordt door vrijwilligers gerund; zonder vrijwilligers geen wijkvereniging! Dat betekent ook dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers. Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor de volgende functies:

 • Organisatoren van een straatvolleybaltoernooi of beach-volleybaltoernooi
 • Medeorganisatoren voor een muziekactiviteit in de wijk
 • vrijwilligers voor hand en span diensten (niet structurele activiteiten)
 • Redacteur website
 • Assistentie bij werkgroep welkom
 • Hulp bij het maandelijkse wijkdiner

Hieronder een korte beschrijving van deze functies. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overzicht vacatures vrijwilligers

 • Organisatoren van een straatvolleybaltoernooi of beach-volleybaltoernooi
  In het verleden is er gedurende een aantal jaren een gezellig straatvolleybaltoernooi gehouden in onze wijk. Graag willen we deze traditie weer nieuw leven inblazen, nu misschien in de vorm van een beachvolleybaltoernooi. Wie helpt mee met organiseren?

 • Medeorganisatoren voor een muziekactiviteit in de wijk
  Verschillende personen hebben aangegeven in de wijk graag te willen helpen bij een muziekactiviteit te willen. We zoeken nu meer vrijwilligers om dit idee verder uit te werken en te organiseren.

 • Mensen voor hand en span diensten (niet structurele activiteiten)
  Bij verschillende activiteiten hebben we mensen nodig die alleen op de dag van de activiteit helpen, dus niet met de organisatie. Denk bv aan de begeleiding van de St.Maartenoptocht of hulp bij het Oranjefeest of het rondbrengen van een brief. Wie mogen we daarvoor benaderen?

 • Redacteur website
  We zoeken één of meer vrijwilligers voor het onderhoud van de inhoud van onze website www.penseelstreek.nl. Het gaat dan om het up-to-date houden van de nieuwsberichten en de agenda en (mede) opstellen van een maandelijkse nieuwsbrief. Het gaat dus niet om het technisch onderhoud van de website.

 • Assistentie bij werkgroep welkom
  De werkgroep welkom zorgt ervoor dat nieuwe bewoners van de wijk welkom geheten worden. Dat doen we door het bezorgen van een welkomspakketje namens de wijkvereniging. Maar hoe komen we nu te weten waar er nieuwe bewoners gekomen zijn. Daarvoor zoeken we vrijwilligers die dat voor hun straat doorgeven aan de werkgroep welkom.

 • Wie wil ons helpen bij het maandelijkse wijkdiner?
  Iedere tweede vrijdag van de maand is er in de Bakermat een wijkdiner voor bewoners uit de Hoogkamp, Sterrenberg, Gulden Bodem en Burgemeesterswijk. Het is bedoeld voor iedereen die het gezellig vindt buurtgenoten te ontmoeten en het blijkt ook altijd weer verrassend gezellig te zijn. Het diner vindt plaats in de vorm van een lopend buffet zodat er voldoende ontmoetingsmogelijkheden zijn.
  Hoe kun je ons helpen?
  We zoeken mensen die het leuk vinden om te koken, menu’s te verzinnen maar ook gastvrouwen/heren die de mensen ontvangen en de zaal gezellig maken. Voor het koken maken we meestal groepjes van drie zodat ieder een gang voor zijn/haar rekening kan nemen.
  Voor inlichtingen kun je terecht bij Lidy Boessenkool mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0031 6 46765996
Laatst aangepast op donderdag 14 februari 2019 20:24