HeaderPenseelstreek

donderdag 29 maart 2018 09:19

Wijkdiner

foto eten op vrijdag sept 2017
Het wijkdiner van de Burgemeesterswijk, Hoogkamp, Sterrrenberg en Gulden Bodem

Het wijkdiner is een initiatief van de beide buurtverenigingen en de diaconessenkerk, met als doel de saamhorigheid en verbondenheid in de wijk te vergroten. Vanaf september 2017 wordt het diner iedere tweede vrijdag van de maand gehouden in De Bakermat. Ook na de zomer gaan wij weer door met onze wijkdiners. Mocht je er nooit bij zijn geweest, kom het gewoon een keer proberen. Het is altijd gezellig en op deze wijze ontmoet je op een ongedwongen manier nieuwe mensen die bij jou in de buurt wonen. Het eten is heerlijk, de sfeer geanimeerd en de gesprekken ontspinnen zich eigenlijk vanzelf. Wij kunnen maximaal 32 gasten ontvangen, er zijn vier vrijwilligers, dat betekent dat we zes tafels met elk zes personen hebben.

Het wijkdiner vindt altijd plaats op de tweede vrijdag van de maand, behalve in november omdat Bakermat dan niet beschikbaar is. De volgende data in de winter van 2020 zijn dus: vrijdag 10 januari, 14 februari, 13 maart en 10 april. We beginnen 17.30 met een aperitief, eindigen rond 20.30 uur en de plaats is De Bakermat. Kosten: €10 voor een driegangen diner, inclusief wijn of sap en koffie na.

Opgave bij: Lidy Boessenkool mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031 6 46765996

Cathy Baart de la Faille
Lidy Boessenkool

We hopen in het nieuwe seizoen zo veel mogelijk wijkbewoners te mogen begroeten.

Laatst aangepast op zaterdag 11 januari 2020 15:58

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie