HeaderPenseelstreek

woensdag 27 december 2017 16:01

Themaochtenden

logo Themaochtenden
Op de tweede dinsdagochtend van de maand (m.u.v. de zomermaanden) is er van 10.15 – 12.00 uur een lezing in de Bakermat, op de hoek van de G.A. van Nispenstraat en de Isaac Evertsenlaan. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod. Er wordt een bijdrage gevraagd van 3 euro (incl. koffie/thee).
Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met de wijkvereniging van het Burgemeesterskwartier.

Contact en informatie: www.themaochtenden.nl of tel. 026 - 44 21 739

Themaochtenden in 2021?

Bijna negen maanden geleden hebben we onze laatste Themaochtend gehouden met Mevrouw Margreet van Gastel over “Arnhem ondergronds”. Daarna konden Themaochtenden niet meer gehouden worden.

Het is duidelijk dat het virus nog steeds onder ons is. Onze werkgroep wil graag weer starten, maar het moet uiteraard verantwoord zijn. We kunnen gebruik maken van de grote zaal, maar die moet wel coronaproof zijn en er aantrekkelijk uit zien. Het stichtingsbestuur werkt hier aan.
Het lijkt ons het beste om de startdatum nog even uit te stellen. We zullen u begin februari vertellen of we in maart 2021 weer kunnen beginnen. Wellicht hebben de meesten van ons zich dan ook laten vaccineren.

Helaas wordt het voorlopig niet zoals het was. De barzaal van de Bakermat is niet geschikt voor grote groepen. In de kerkzaal mogen momenteel maar 30 mensen plaats nemen. Dat betekent dat u zich van tevoren moet aanmelden. De prijs gaat naar 5 euro om de kosten te kunnen dekken. Er zal per bank betaald moeten worden. U krijgt een vaste plaats toegewezen.
Jammer, maar voorlopig is het niet anders. Koffie is er natuurlijk wel. Hoe we het allemaal zo veilig mogelijk gaan regelen, laten we u te zijner tijd weten.

Werkgroep themaochtenden 
1-12 2020

Laatst aangepast op dinsdag 01 december 2020 12:09

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB