HeaderPenseelstreek

dinsdag 01 december 2020 10:55

Repairplek binnenkort weer in De Bakermat!

repairplek

Gunt u uw spullen een langer leven? Kom ook naar de Repairplek Hoogkamp - repareren met de buren. In principe komen we elke maand komen we bij elkaar in wijkcentrum De Bakermat, om onze en uw kapotte spullen te herstellen. We helpen elkaar bij het repareren van b.v. huishoudelijke apparatuur, zoals stofzuiger, broodrooster en koffiezetter, maar ook audio/video apparatuur, speelgoed en (tuin)gereedschap. Afhankelijk van de aanwezige reparateurs kunnen we ook klokken, fietsen en kleding aan.

We hebben een tijdje pauze gehouden. Nu wijkcentrum De Bakermat op gang komt, kunnen we weer repareren. Komt u ook? U bent straks weer van harte welkom met uw kapotte spullen of defecte apparaten. Gezelligheid en handigheid gaan goed samen en de koffie/thee staan klaar.

Deze zomer proberen we tenminste één repairplek te houden Houdt u deze site en de wijknieuwsbrieven in de gaten! 

Hopelijk mogen we u weer verwelkomen - meldt u even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (hoeft niet mag wel; handig als u iets speciaals heeft)

We repareren met gepaste afstand, in een ruime corona-proof opstelling

Als u vragen heeft:
Telefoon: 06 54 39 59 87 (Marnix)
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Sebastiaan)

Laatst aangepast op dinsdag 27 juli 2021 08:17

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB