HeaderPenseelstreek

dinsdag 10 augustus 2021 10:00

Repairplek: dinsdagochtend 16 november in De Bakermat

repairplek

Gunt u uw spullen een langer leven? Kom ook naar de Repairplek Hoogkamp - repareren met de buren. In principe komen we elke maand komen we bij elkaar in wijkcentrum De Bakermat, om onze en uw kapotte spullen te herstellen. We helpen elkaar bij het repareren van b.v. huishoudelijke apparatuur, zoals stofzuiger, broodrooster en koffiezetter, maar ook audio/video apparatuur, speelgoed en (tuin)gereedschap. Afhankelijk van de aanwezige reparateurs kunnen we ook klokken, fietsen en (alleen als expliciet vermeld) kleding aan.

We hebben een tijdje pauze gehouden. Nu wijkcentrum De Bakermat op gang komt, kunnen we weer repareren. Komt u ook? U bent weer van harte welkom met uw kapotte spullen of defecte apparaten. Gezelligheid en handigheid gaan goed samen en de koffie/thee staan klaar.

We hebben op dinsdagochtend 16 november weer een Repairplek in De Bakermat - van 10:30 tot 12:30u in de Rembrandtzaal - dit is tijdens de koffieochtend
U bent welkom met uw kappotte spullen en defecte apparaten.

In december repareren we ook overdag, in combinatie met de koffieochtend op dinsdag 7 december. Houdt u deze site en de wijknieuwsbrieven in de gaten voor het laatste nieuws

Hopelijk mogen we u weer verwelkomen - meldt u even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (hoeft niet mag wel; handig als u iets speciaals heeft).
De repairplek is gratis, voor een kleine bijdrage - met name bij succesvolle reparatie ;-) - is een fooienpot aanwezig. 

We repareren met gepaste afstand, in een ruime corona-proof opstelling
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Sebastiaan)

Laatst aangepast op woensdag 20 oktober 2021 10:01

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB