HeaderPenseelstreek

dinsdag 10 augustus 2021 10:00

Repairplek: dinsdagochtend 26 juli in De Bakermat

repairplek

Gunt u uw spullen een langer leven? Kom ook naar de Repairplek Hoogkamp - repareren met de buren. We komen elke maand we bij elkaar in wijkcentrum De Bakermat, om onze en uw kapotte spullen te herstellen. We helpen elkaar bij het repareren van b.v. huishoudelijke apparatuur, zoals stofzuiger, broodrooster en koffiezetter, maar ook audio/video apparatuur, speelgoed en (tuin)gereedschap. Afhankelijk van de aanwezige reparateurs kunnen we ook klokken, fietsen en (alleen als expliciet vermeld) kleding aan.

Komt u ook? U bent van harte welkom met uw kapotte spullen of defecte apparaten. Gezelligheid en handigheid gaan goed samen en de koffie/thee staan klaar.

We hebben op dinsdagochtend 26 jui a.s. weer een Repaircafé, van 10:30 tot 12:30u in de Bakermat. Dit is tijdens de koffieochtend.

U komt gewoon naar De Bakermat met uw kapotte spullen en defecte apparaten, en we kijken ter plekke wat we kunnen doen. We kunnen in ieder geval uitzoeken wat er aan de hand is, soms/vaak kunnen we het defect ook (meteen) repareren. Her repareren is gratis, voor een kleine bijdrage - met name bij succesvolle reparatie ;-) - is een fooienpot aanwezig. Als er onderdelen en materialen nodig zijn, zult u deze in de regel zelf moeten bestellen en betalen. 

U kunt ook deze keer weer terecht met kapotte kleren en ander verstelwerk.

Als u wilt, kunt u zich aanmelden met uw te repareren apparaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (hoeft niet, mag wel; handig als u iets speciaals heeft).
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Sebastiaan)

Laatst aangepast op dinsdag 28 juni 2022 06:24

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie