HeaderPenseelstreek

woensdag 27 december 2017 15:55

Repairplek maandag 3 februari

repairplek

Gunt u uw spullen een langer leven? Kom ook naar de maandelijkse repairplek - repareren met de buren. Elke maand komen we bij elkaar op de repairplek, afwisselend ergens in de wijk of in wijkcentrum De Bakermat, om onze kapotte spullen te herstellen.
We helpen elkaar bij het repareren van b.v. huishoudelijke apparatuur, zoals stofzuiger, broodrooster e.d., kleding en gereedschappen. Gezelligheid en handigheid gaan goed samen en de koffie of thee staan klaar.

De eerstvolgende repairplek is op maandag 3 februari vanaf 20.00u in de Bakermat (G.A. van Nispenstraat 139, Barzaal) Wij zien u graag weer verschijnen. Met uw defecte apparaten, kapotte kleren of spullen. Samen maken we er wat van. Handig toch? U bent van harte welkom!

Als u vragen heeft:
Telefoon: 06 54 39 59 87 (Marnix)
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Sebastiaan)

Laatst aangepast op woensdag 15 januari 2020 07:30

Reacties (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Dag, ik heb een keukenlampje waarvan het aan-uitknopje lam is, wordt dit ook gerepareerd , moet denk ik een nieuw knopje in , maar ben er niet zeker van, graag zou ik dat van u horen, dan weet ik of ik morgen naar de repairplek kan komen, alvast...

Dag, ik heb een keukenlampje waarvan het aan-uitknopje lam is, wordt dit ook gerepareerd , moet denk ik een nieuw knopje in , maar ben er niet zeker van, graag zou ik dat van u horen, dan weet ik of ik morgen naar de repairplek kan komen, alvast dank en met vriendelijke groet
Jolanda van den Bosch
E-mail : Jolandavandenbosch@ xs4 all. nl

Lees meer
Jolanda van den bosch
Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie