HeaderPenseelstreek

dinsdag 10 augustus 2021 10:00

Repairplek binnenkort weer in De Bakermat!

repairplek

Gunt u uw spullen een langer leven? Kom ook naar de Repairplek Hoogkamp - repareren met de buren. In principe komen we elke maand komen we bij elkaar in wijkcentrum De Bakermat, om onze en uw kapotte spullen te herstellen. We helpen elkaar bij het repareren van b.v. huishoudelijke apparatuur, zoals stofzuiger, broodrooster en koffiezetter, maar ook audio/video apparatuur, speelgoed en (tuin)gereedschap. Afhankelijk van de aanwezige reparateurs kunnen we ook klokken, fietsen en kleding aan.

We hebben een tijdje pauze gehouden. Nu wijkcentrum De Bakermat op gang komt, kunnen we weer repareren. Komt u ook? U bent straks weer van harte welkom met uw kapotte spullen of defecte apparaten. Gezelligheid en handigheid gaan goed samen en de koffie/thee staan klaar.

We hebben op dinsdag 10 augustus weer een Repairplek in De Bakermat huiskamer - van 10u tot 12.30u
U bent welkom met allerlei huishoudelijke apparaten - en voor kledingreparaties.

Na de zomer hopen we weer maandelijks te kunnen repareren met de buren. Houdt u deze site en de wijknieuwsbrieven in de gaten! 

Hopelijk mogen we u weer verwelkomen - meldt u even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (hoeft niet mag wel; handig als u iets speciaals heeft)

We repareren met gepaste afstand, in een ruime corona-proof opstelling

Telefoon: 06 54 39 59 87 (Marnix)
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Sebastiaan)

Laatst aangepast op zondag 01 augustus 2021 10:00

Reacties (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Helaas kunnen we nooit op dinsdag(oppasdag), dus ook niet op 10 augustus. Is het volgende maand (september)misschien op een andere dag?
We hebben een schemerlamp waarbij de knipper aan het snoer kapot is en vervangen moet worden.

Conny van Til
Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie