HeaderPenseelstreek

dinsdag 03 april 2018 12:24

Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem

Het gevoerde beleid en de serviceverlening van gemeente Arnhem bepalen natuurlijk voor een deel ons welbevinden in deze wijk. Vandaar de tab naar de gemeente Arnhem op deze site. Kies hierboven wat u wilt weten. Meer informatie u kunt vinden op de website van de gemeente.

Hier de belangrijkste contactgegevens:

  • Onze wijkwethouder is Martijn Leisink.
  • Met het sociale wijkteam (zorg & welzijn) kunt u een afspraak maken via dit formulier. Of u kunt bellen met de Klantenservice op telefoonnummer 088 - 226 00 00.
  • Voor overige zaken in de wijk kunt u terecht bij het wijkteam leefomgeving.
Het bestuur van de wijkvereniging de Penseelstreek onderhoudt doorlopend goede contacten met deze bepalende personen uit de gemeentelijke organisatie (en andere op deelgebieden). Uiteraard kunt u ook, los van de wijkvereniging, persoonlijk onderhoud wensen met de wijkwethouder of de wijkregisseur. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-1809. Als u het bestuur van de wijkvereniging op de hoogte wilt stellen van dergelijke initiatieven, graag! Mail hiertoe het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Laatst aangepast op dinsdag 03 april 2018 19:39