HeaderPenseelstreek

zondag 17 juli 2022 12:57

Hoog tijd voor isolatieglas!

logo hoogkamp energieHoogkamp Energie start een collectieve inkoopactie voor isolatieglas.

Met de stijgende energieprijzen bieden goede isolatiemaatregen soelaas om uw energierekening te beperken. Veel wijkbewoners hebben inmiddels zonnepanelen geïnstalleerd en hebben hun vloeren, spouwmuren en daken geïsoleerd. Het vervangen van oud thermopane werd vaak overgeslagen, vanwege de hoge kosten. Met de huidige gasprijzen kunt u uw investering sneller terugverdienen. Daarom start Hoogkamp Energie bij voldoende belangstelling een collectieve inkoopactie voor isolatieglas.

Door gezamenlijk op te treden hopen we kosten te besparen en nemen wij wat zorg uit handen bij het selecteren van een betrouwbare glaszetter. Ook kunnen wij u adviseren over mogelijke subsidie. Indien er genoeg belangstellenden zijn leggen wij contact met enkele bedrijven en kunnen deze bedrijven kosten besparen door bijvoorbeeld het inmeten en plaatsen te plannen op dezelfde dagen. U krijgt persoonlijk één of meerdere offertes en u rekent rechtstreeks af.

Heeft u belangstelling?
Stuur een mail met uw naam en adres en eventuele bijzonderheden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de werkgroep Hoogkamp Energie
Fried Hoenderboom

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB