HeaderPenseelstreek

vrijdag 08 juli 2022 13:04

Word jij Waterprofessor of Waterinspecteur deze zomervakantie

logo watermuseumVan 9 juli t/m 4 september kun je 7 dagen per week in het Waterlab van het Nederlands Watermuseum spetterende proefjes doen. Trek je labjas aan, ga als een échte Waterprofessor aan de slag en behaal je diploma!

De proefjes vinden dagelijks plaats in het Waterlab, zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders/ begeleiders en deelname kost € 1,50 + een geldig entreebewijs.

Of ga jij liever in park Sonsbeek aan de slag als een ware Waterinspecteur? Je gaat op zoek naar de waterpunten in het park en bij elk punt doe je een leuke en leerzame opdracht. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en is te koop voor € 3,95 aan de balie van het museum en kan op elk willekeurig moment gestart worden. Een jonger broertje of zusje dat ook mee wil doen? Koop voor € 1,50 de Waterinspecteur Junior kaart en scoor die gouden sticker! Niet los verkrijgbaar.

Tijdens de zomervakantie 9 juli t/m 4 september is het museum 7 dagen per week open van 10 tot 17 uur. Museumkaarthouders hebben gratis toegang. Vragen? Neem contact op met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 026 355 1240.

Laatst aangepast op maandag 20 juni 2022 13:54

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB