HeaderPenseelstreek

donderdag 16 juni 2022 15:55

Muziekvereniging Eendracht bruist!

logo eendrachtIn september start weer een nieuwe groep Algemene Muzikale Vorming. Kinderen vanaf 7 jaar maken kennis met de basisbeginselen van muziek, zoals noten lezen, toon houden en ritme en zij mogen verschillende instrumenten uitproberen. De cursus vindt plaats op basisschool ’t Panorama op de maandagmiddagen om 15.15 uur – 16.00 uur. Heeft je kind interesse neem dan contact op met Natasja Kapitein via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app 06-51065803.

Na een mooi groot concert in de Bakermat afgelopen april is ons grote orkest alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het najaar. Zo zijn we hard aan het studeren op Brell & Brass voor het concert tijdens het WK volleybal op 22 september op de markt in Arnhem. Komen jullie ook luisteren?

En nog een nieuwtje! Fkes Arnhem (Feestkapel Eendracht Schaarsbergen) is geboren! Een 14-tal enthousiaste muzikanten maakt ontspannen feestmuziek. Je hebt ze al kunnen bewonderen op Koningsdag, bij het jubileum van Stal Mansour en de avondvierdaagse in Schaarsbergen. Dus heb je een feestje, jubileum of gewoon zin in leuke muziek, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk wat we voor je kunnen betekenen.

Laatst aangepast op donderdag 16 juni 2022 19:47

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB