HeaderPenseelstreek

donderdag 30 juni 2022 15:40

22 juli: Wijkdiner Light

logo wijkdiner nieuwWe gaan door met het wijkdiner, ook in de zomer maar wel in afgeslankte vorm, daarom noemen we het ook wijkdiner light. We kijken er naar uit. We nodigen jullie uit vrijdag 22 juli om 17.30 uur in de huiskamer van De Bakermat, dan kunnen we met mooi weer op het terras zitten en dat is natuurlijk extra feestelijk.

We zullen een uitgebreid lopend buffet serveren met soep, salades en natuurlijk een glas wijn of sap en koffie met iets lekkers als afsluiting. De kosten zijn €10, cash of per pin te betalen.

In juli zal het wijkdiner light op de 22ste plaatsvinden, in augustus op de 26ste en vanaf 23 september beginnen we weer met het wijkdiner in oude vorm in de van Goghzaal. Iedere keer wordt er een aparte uitnodiging gestuurd waarop de precieze aanvangstijd te vinden is. Bovendien staat de informatie op de website van De Bakermat.

Het wordt vast weer gezellig en we hopen op een grote opkomst met als maximum 30 personen.

Heb je dieetwensen, laat het weten.

Opgave voor 20 juli bij Lidy Boessenkool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon: 0031 6 46765996

Hartelijke groet, de voorbereidingsgroep,

Wieke Lameris
Marjon Nahuijsen
Karin Dekker
Linda Hofman
Lidy Boessenkool

Laatst aangepast op maandag 27 juni 2022 19:54

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB