HeaderPenseelstreek

dinsdag 30 juli 2019 09:27

Airborne-vlaggen

logo 3 herinneringsmaaltijden
Vlaggen huis aan huis is één van de manieren waarop de interesse voor de geschiedenis en de samenhang en betrokkenheid in onze wijk gedeeld wordt en zichtbaar wordt. Daarom subsidieert de wijkvereniging de aankoop van Airbornevlaggen

airbornevlag
Er zijn twee herdenkingsvlaggen in omloop, de klassieke donkerrode Airbornevlag met het blauwe vliegende paard kost 24,95. U krijgt €5,-- korting op de aankoop en wij maken als wijkvereniging €5,-- over naar Ome 
Joop’s Tour.

vlag airborne 75
Dan is er dit jaar een 
nieuwe gemaakt waarop ‘75’ staat, het Airbornesymbool, de Bridge to the Future en de betrokken vlaggen, de Britse en de Poolse.Deze vlag kost €29,95, en wij bieden deze aan met een korting van €7,50 per vlag. Een deel van de opbrengst bij deze vlag gaat ook naar Ome Joop’s Tour. Dat wil zeggen dat u bij aankoop initiatieven ondersteunt voor kinderen die het niet rijk hebben. Onze wijkvereniging steunt dat initiatief.

U kun een vlag bestellen via het bestuur ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Wij zoeken nog iemand die de logistiek voor bestellen, verkoop en afgifte wil regelen. U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De wijkvereniging sponsort maximaal 75 vlaggen, maar natuurlijk zult u zich door deze korting niet laten weerhouden om mee te doen en zelf een vlag te kopen of uit te hangen in september, en zo de kleuren van Airborne weer te doen herleven in onze straten!

Laatst aangepast op woensdag 31 juli 2019 12:08

Laat een reactie achter