HeaderPenseelstreek

woensdag 27 maart 2019 13:02

Groot Onderhoud Sterrenberg

logo gemeente arnhem
De gemeente heeft ons bericht gestuurd over de voortgang van het project Groot Onderhoud Sterrenberg. Dat kunt u hier lezen.

Half februari heeft de gemeente een bewonersbrief in Sterrenberg en omgeving rondgestuurd in het kader van Groot Onderhoud Sterrenberg. In deze brief werden bewoners opgeroepen suggesties te doen voor verbetering van het openbaar gebied.
Daarnaast is er een oproep gedaan richting bewoners om zich aan te melden voor een werkgroep om samen met de gemeente te onderzoeken welke suggesties meegenomen kunnen worden in de uitvoering van groot onderhoud.

De gemeente heeft veel suggesties (vooral knelpunten) ontvangen. Op donderdag 14 maart jongstleden was de 1e avond. Er waren circa 20 bewoners.
De eerste avond stond vooral in het teken van kennismaking en uitleg over de opgave. Ook zijn een hoop knelpunten besproken.
Van deze avond is een verslag gemaakt en een overzicht van de ingekomen suggesties.

Komende maanden zal de werkgroep vaker bij elkaar komen om haalbare oplossingen te bedenken voor de aangegeven knelpunten.

1 Reactie

  • Reactielink gerard maas woensdag 03 april 2019 13:09 Geplaatst door gerard maas

    is misschien ook een goed idee om te kijken hoe de groenbeheerder het groen tussen de zuidelijke rijbaan en het trottoir vrij van afgevallen beukennoten kan laten houden. Het jaarlijkse opzuigen door de uitvoerder met de megatrekker en opzuiger gebeurt op sommige plaatsen echt onvoldoende, er blijven echt heel veel beukennoten liggen.

Laat een reactie achter