HeaderPenseelstreek

Wijkdiner Light

Evenementen in de buurt
logo_wijkdiner_nieuw
Datum: 26 augustus 2022

Locatie: Huiskamer van de Bakermat, van Nispenstraat 139

We gaan door met het wijkdiner, ook in de zomer maar wel in afgeslankte vorm, daarom noemen we het ook wijkdiner light. We kijken er naar uit.

We nodigen jullie uit vrijdag 24 juni om 16.30 uur in de huiskamer van De Bakermat, want dan kunnen we met mooi weer op het terras zitten en dat is natuurlijk extra feestelijk. We zullen een uitgebreid lopend buffet serveren met soep, salades en natuurlijk een glas wijn of sap en koffie met iets lekkers als afsluiting. De kosten zijn €10, cash of per pin te betalen.

De tijd is wat vroeger omdat de huiskamer vanaf 19.30 uur verhuurd is aan een andere groep en we er dus uiterlijk 19.00 uur uit moeten.

In juli zal het wijkdiner light op de 22ste plaatsvinden, in augustus op de 26ste en vanaf 23 september beginnen we weer met het wijkdiner in oude vorm in de van Goghzaal. Iedere keer wordt er een aparte uitnodiging gestuurd waarop de precieze aanvangstijd te vinden is. Bovendien staat de informatie op de website van De Bakermat.

Het wordt vast weer gezellig en we hopen op een grote opkomst met als maximum 30 personen.

Heb je dieetwensen, laat het weten.

Opgave voor 22 juni bij Lidy Boessenkool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon: 0031 6 46765996

Hartelijke groet, de voorbereidingsgroep,

Wieke Lameris
Marjon Nahuijsen
Karin Dekker
Linda Hofman
Lidy Boessenkool

 

 

Alle datums


  • 26 augustus 2022
  • 22 juli 2022
  • 24 juni 2022

Powered by iCagenda

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB