HeaderPenseelstreek

invoering nieuwe Omgevingswet

Evenementen in de buurt
logo_gemeente_arnhem
Datum: 18 februari 2020 19:00

Locatie: In de Weerd, Weerdjesstraat 168

De gemeente nodigt u uit om u te informeren over de manier waarop zij u, als inwoner van deze stad, en zichzelf als gemeente voorbereidt op de invoering van een nieuwe Omgevingswet die per 1-1-2021 ingaat.

Een aantal medewerkers van de gemeente neemt u dan mee in de laatste ontwikkelingen en onze voorbereiding op deze wet. Ook is er voor u alle gelegenheid tot het stellen van vragen en om met elkaar in gesprek te gaan.

Heel in het kort waar de Omgevingswet voor staat:
De Omgevingswet bundelt 26 bestaande wetten met spelregels voor uw directe leefomgeving. En die spelregels gaan over gebouwen, bomen, water, bodem, wegen, natuur etc. Op dit moment zijn al deze regels nog verspreid over meerdere wetten, bestemmingsplannen, verordeningen en beleidsstukken. En dat is niet overzichtelijk. Straks kunt u eenvoudiger zien of u wel of niet een vergunning nodig heeft voor wat u wilt realiseren.

De informatieavond is op
dinsdagavond 18 februari 2020
Aanvang 19.00 uur, einde 20.30 uur,
in In de Weerd, Weerdjesstraat 168

Fijn als u ons via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wilt laten weten of wij op uw komst kunnen rekenen.

Bij voorbaat dank en graag tot 18 februari.

Met vriendelijke groet,
Xaveria Volman en Paulien Toonen (namens de Teams Leefomgeving) en Saskia Luijmes, gemeentelijk projectmanager Omgevingswet

 

 

 

Alle datums


  • 18 februari 2020 19:00

Powered by iCagenda

Contact

bestuur

penningmeester

 

logoFB